Донька американського виконався Курта Кобейна почала записувати пісні. Відео свого виконання виклала у своєму мікроблозі і Instagram.

Френсіс Бін Кобейн – донька відомого співака та композитора Курта Кобейна та його коханої Кортні Лав. Вона займається різними сферами діяльності. Дівчина пробувала себе у журналістиці, писала картини та навіть працювала моделлю. Раніше Френсіс переспівувала старі кантрі та фолк-пісні, однак нещодавно вона поділилася з підписниками авторською композицією.

Пісня Френсіс Кобейн ще немає назви, вона розпочинається словами: “No one told me how I should love myself”. Критики і слухачі одностайно відзначають, що це істотний крок вперед в порівнянні з тим, що дочка Курта виконувала раніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Гарно”, “Голос ангела”, “Справжня татова донька”, - написали прихильники дівчини у коментарях під відео. До речі, Френсіс Кобейн вже має 1 мільйон підписників у Instagram. Вона постійно тішить своїх фанатів новими відео свого виконання композицій під гітару.

До цього вже повідомлялося, що Френсіс Бін Кобейн планує випуск дебютного музичного альбому. Одним з тих, хто підтримував її рішення зробити з вокалу свою професію, був соліст Smashing Pumpkins Біллі Куган.

Батько Френсіс Курт Кобейн був солістом популярного гурту “Nirvana”. Він покінчив із життям, вчинивши самогубство у своєму будинку в Сієтлі. Востаннє дівчина бачила батька, коли їй ще не було й двох років. У 2015 Френсіс стала продюсером документального фільму «Курт Кобейн: Чортів монтаж», присвяченого музикантові.

Нагадаємо, що колишній чоловік дочки легендарних музикантів Курта Кобейна і Кортні Лав, Френсіс Бін Кобейн, заявив, що теща вдалася до відчайдушних заходів, щоб повернути знамениту гітару соліста культової групи Nirvana.

Крім цього Знай.UA писав про те, що Nirvana возз'єднається, знайшовши заміну Кобейну на посаду соліста.

Також Знай.UA повідомляв, що прокляття Курта Кобейна торкнулося його сім'ї.