На російському телебаченні вперше показали Катерину Тихонову, яку вважають донькою президента Росії Володимира Путіна. Відео з’явилося у соціальній мережі Twitter.

Відео з дівчиною, яку називають донькою Путіна з’явилося на сторінці «Рогозін-на-орбіті» в Twitter.

“Програма “Вести” телеканалу “Росія-1” вперше показала молодшу дочку президента Путіна Катерину Тихонову. Операція “Наступниця» стартувала?” - йдеться у підписі до відео.

У відео Катерина Тихонова розповідає про науковий фонд “Національний інтелектуальний розвиток”, який вона очолює. «Нейроцентр» входить в Інститут розвитку «Іннопрактіка», який об'єднує в собі фонд Тихонової та Центр національного інтелектуального резерву МГУ, яким теж керує вона. Загальна вартість нового проекту «Іннопрактікі» - 1,05 млрд рублів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Дуже важливо, що "нейроцентр " побудований саме на синергії цих технологій і на реальному їх попиті в економіці. Дійсно, можна сказати, що одночасно людина пізнає і можливості технологій, і себе одночасно”, - розповіла Тихонова.

Це було перше офіційне поява молодшої дочки Путіна на телебаченні. Раніше вона ніколи не виступала на ТБ. Більш того, перше інтерв'ю дала агентству “Інтерфакс” тільки в жовтні 2015 року. При цьому воно вийшло без фото Тихонової.

Нагадаємо, що опозиціонерка Ольга Курносова поділилася своїм прогнозом для Росії після смерті чинного президента Путіна.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дослідники опублікували фото заморського палацу колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", учасниця чемпіонатів Росії, Європи і світу з акробатичного рок-н-ролу Катерина Тихонова виявилася дочкою Володимира Путіна