Весілля дочки найбагатшої людини Індії почали святкувати за тиждень до головного торжества, яке відбулося 12 грудня.

Мільярдер Мукеш Амбані з розмахом видає заміж свою 27-річну дочку Їшу за 33-річного бізнесмена Ананда Пірамала.

Наречений і наречена знайомі з дитинства. До того ж, Ананд - син близького друга Мукеша Аджая Пірамала, який також є одним з найуспішніших індійських бізнесменів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Весілля дітей мільярдерів затьмарило своєю пишністю навіть розкішне одруження індійської актриси Пріянки Чопра і американського музиканта Ніка Джонаса, які одружилися на початку місяця.

Повідомляється, що 61-річний глава компанії Reliance Industries Амбані, чий статок оцінюється в 47 мільярдів доларів, витратив на святкування 100 мільйонів.

А святкувати одруження почали ще тиждень тому. За цей час відвідати торжество встигли безліч іменитих гостей. У числі тих, хто прибув у палац міста Удайпур, були колишня перша леді і Держсекретар США Хілларі Клінтон, зірки Боллівуду, серед яких Ашварія Рай і Пріянка Чопра зі своїм молодим чоловіком, американська поп-зірка Бейонсе і її мати Тіна.

До того ж, Бейонсе дала 45-хвилинний концерт для гостей. Сума гонорару не розголошується, але за попередній виступ на приватній вечірці співачка отримала шість мільйонів доларів.

У аеропорт Удайпура прибуло понад 100 чартерних авіарейсів.

В знак подяки Удайпуру за гостинність Мукеш пожертвував місцевим біднякам їжу, кількості якої достатньо для того, щоб 5100 осіб були забезпечені триразовим харчуванням протягом чотирьох днів.

Безпосередньо весільна церемонія відбудеться в місті Мумбаї — у 27-поверховій сімейній резиденції Амбані вартістю в мільярд доларів. Вхід в будівлю був прикрашений живими червоними трояндами і вражаючою ілюмінацією.

Також Знай.uа" писав, що Седокова заінтригувала букетом з пельменів: не знаю від кого вони

Нагадаємо, 12 жовтня, онука королеви Великобританії Єлизавети II принцеса Євгенія Йоркська вийшла заміж за бізнесмена Джека Брукбенка.

Як повідомляв портал Знай.uа Єлизавета II зробила Меган Маркл королівський подарунок.