У лютому 2019 року на Середньому Заході США вируватимуть снігові бурі. Це будуть найрясніші снігопади в історії. Засипле безліч міст.

Таким виявився один із прогнозів на 2019 і 2020 роки від "мандрівника в часі" на ім'я Ной, який, за його словами, прибув до нас з 2030 року. Раніше чоловік пройшов перевірку на детекторі брехні. Про це повідомляє видання Metro.

Віщун продемонстрував на YouTube-каналі Apex TV те, що назвав "бібліотечними сторінками з майбутнього". Там перераховуються події, які нібито відбудуться найближчим часом - починаючи з січня наступного року.

Ной запевняє, що вже менше, ніж через місяць, по всьому світу почнеться бум НЛО. У різних куточках планети люди масово спостерігатимуть непізнані літаючі об'єкти.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У квітні світу представлять "функціонуюче роботизоване око".

А в червні - "імплантують чіп, який дозволить знову ходити паралізованим людям".

У січні 2020 року почнуться масові протести проти новітніх технологій, які спровокує випуск нового андроїда, який "лякає реалістичністю".

За передбаченнями Ноя, у листопаді 2020 року Дональда Трампа переоберуть на пост президента США.

"Це не просто думка, це факти", - сказав "чоловік з майбутнього".

Зазначається, раніше Ной прогнозував, що президентом США через 13 років стане Йоланда Ріні Кінг - єдина внучка Мартіна Лютера Кінга, знаменитого борця за права афроамериканців.

Нагадаємо, пророцтва ванги нарешті розшифрували. Що нас чекає в 2019 році.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, учасник "Битви екстрасенців", відомий екстрасенс Хаял Алекперов розповів, щякі подарунки підійдуть кожному знаку Зодіаку на Новий рік 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що Охлобистін почав передбачати майбутнє.