Кількість загиблих протестувальників в результаті масових мітингів у Франції проти підвищення цін на паливо збільшилася до дев'яти.

Про це стало зрозуміло зі слів міністра внутрішніх справ країни Крістофа Кастаньо, передає Reuters.

"Сьогодні вранці в Ажені відбулася дев'ята смерть на окружній дорозі. Це був один з "жовтих жилетах", який протестував на вулиці, але не дотримувався інструкцій з безпеки дорожнього руху", - говорить міністр

За словами місцевих чиновників, померлий – 60-річний чоловік, він був збитий вантажівкою на дорозі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Протести у Франції: "жовті жилети" перетворилися на червоні, на вулицях справжнє пекло, в хід пішов газ

В Парижі тривають масові акції протестов. Заворушення набули нових більш жорстоких відтінків. Відомо, що у французькій столиці правоохоронці застосували проти протестувальників сльозогінний газ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням французького видання Le Monde.

станом на 15 грудня відомо, що в результаті масових акцій протесту так званих "жовтих жилетах" у Франції вже загинули шість осіб. Раніше про готовність вийти в суботу на маніфестації заявили 60 тисяч активістів руху.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", "Жовті жилети" палять всі шляхи у Францію: ситуація повністю вийшла з під контролю

У вівторок, 18 грудня "жовті жилети" викликали справжній транспортний хаос у Франції. Вони захоплюють пункти оплати за проїзд автомагістралями, а деякі і взагалі підпалюють.

Цю інформацію повідомляє Reuters.

Найбільший оператор дорожнього руху Франції, Vinci Autoroutes, заявив, що демонстрації тривають на 40 об'єктах його мережі і що кілька в'їздів-виїздів на шосе були серйозно пошкоджені, особливо на півдні Франції.

Також відомо, що станція Бандоль на схід від Марселя на півдні Франції вирувала всю ніч на вівторок, а шосе A50 було закрито, заявили в Vinci, чия мережа розташована в основному на півдні і заході країни.

Також "Знай.uа" писав про те, що Багатотисячний натовп повстала проти президента, столицю скували масові заворушення: втомилися чекати

В Белграді сніг та холодна погода не зупинила розлючений натовп в тисячу сербів, яка вийшла протестувати проти перебування на посаді глави держави, Олександра Вучича.