Сенат США не прийшов до рішення по бюджету у суботу, 22 грудня, і збереться тепер тільки в понеділок.

"Сенат збереться наступного разу на протокольне засідання в понеділок, це 24 (грудень). Наступне планове засідання буде 27 грудня", − заявив в ході засідання лідер республіканської більшості в Сенаті Мітч Макконнелл.

Лідер республіканців заявив, що сенатори будуть готові повернутися до розгляду цього питання, коли будуть досягнуті всі необхідні домовленості.

За даними ЗМІ, пізніше Макконнелл уточнив, що готовий зібрати Сенат на голосування в будь-який момент, якщо рішення буде знайдено.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що причиною розбіжностей в Сенаті між республіканцями і демократами стала пропозиція президента Дональда Трампа про те, щоб направити більше п'яти мільярдів доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

В Сенаті кількість республіканців - це мінімальна більшість. Голосів 60 з 100 недостатньо для затвердження тимчасового бюджету.

Нагадаємо, У Білому домі розкрили деталі відставки глави ФРС

Прес-секретар Білого дому Сара Сандрес, заявила, що вона не знає про можливий намір президента США Дональда Трампа звільнити главу Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Трамп вибрав собі нову жертву: хто позбудеться посади наступним

Голова американської Федеральної резервної системи Джером Пауелл – наступний на черзі, кого президент США має намір звільнити найближчим часом. Дональд Трамп не приховує свого бажання змістити його з посади і кілька разів обговорював це питання зі своїм апаратом, якому висловив невдоволення діями ФРС. Про це повідомляє агентство Bloomberg, посилаючись на чотири джерела в Білому домі.

Також "Знай.uа" писав, що Головний борець з ІГ втік від Трампа: кожен, хто бачив такий конфлікт, погодився б

Спецпредставник США в коаліції по боротьбі з ИГИЛ Бретт Макгерк вирішив покинути свій пост. Це пов'язано з рішенням президента Трампа – вивести війська з Сирії. Наголошується, що за кілька днів до відставки Макгерк розповів журналістам, що ИГИЛ контролює лише 1% територій, але все одно залишається небезпечним.