Серіал "Беверлі-Хіллз, 90210", який був неймовірно популярний в 90-ті роки минулого століття, планують повторно випустити на телеекрани, про що повідомляє Deadline, посилаючись на інформовані джерела.

Примітно, що в зйомках будуть задіяні актори, які знімалися в оригінальній версії шоу, хоча вік у них вже поважний. Невідомо, чи здатні вони так розсмішити глядача, як робили це кілька десятків років тому.

За реалізацію проекту взялася студія CBS TV Studios, власники якої опублікували перелік акторів, які знялися у першій версії популярного серіалу. До нього увійшли: Торі Спеллінг, Дженні Гарт, Ян Зірінг, Джейсон Прістлі, Габріель Картерис, Остін Грін.

У той же час уточнюється, що звичайним перезапуском шоу не буде. Над створенням оновленої версії серіалу працюють виконавчі продюсери Кріс Альбергіні і Майк Чесслер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про смерть відомої актриси Етель Ейлера, яку фанати назавжди запам'ятали з численних фільмів і серіалів. Зірка пішла з життя у віці 88 років у місті Лома-Лінда, штат Каліфорнія. Українським телеглядачам вона запам'яталася роллю Емми у фільмі "Охоронець", а також зйомками в телесеріалі "Друзі".

Сумним 2018 рік виявився і для легендарної актриси Барбари Брильської, яка назвала його найжахливішим в її житті. Як виявилося, в цьому році померла її мати, яка зламала шийку стегна, але медики відмовилися її лікувати, пославшись на вік. Померлої матері Брильської було 99 років.

Польська актриса поскаржилася, і на сина, назвавши його неслухняним і заявила, що від депресії в даний час не страждає, хоча раніше вона відчувала себе більш енергійною.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська співачка відправила підкорювати Беверлі-Хіллз, звідки шле яскраві знімки.

Як повідомляв портал "Знай.иа": популярний район в Лас-Анджелесі припав до смаку екс-чемпіонові з боксу в п'яти вагових категоріях.

ТакожЗнай.иа" писав, що подружжя Бекхем взяли складне для себе рішення попрощатися з шикарним особняком у Беверлі-Хіллз.