Завтра, 3-го січня, семиразовому чемпіону Формули-1 Міхаелю Шумахеру виповниться 50 років. А 29 грудня 2018 року виповнилося п'ять років з того моменту, як Шумахер отримав важку черепно-мозкову травму, катаючись на гірських лижах у французьких Альпах.

Напередодні ювілею гонщика, сім'я Міхаеля Шумахера опублікувала офіційну заяву на сторінці в Facebook.

Statement von Michaels Familie: "Wir freuen uns darüber und möchten uns von ganzem Herzen bedanken dafür, dass ihr...

Geplaatst door Michael Schumacher op Dinsdag 1 januari 2019

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ми радіємо і дякуємо всіх за те, що будете відзначати 50-річчя Міхаеля з ним і з нами. Він може пишатися тим, чого він досяг, і ми теж. Ви можете бути впевнені, що він перебуває в надійних руках і ми робимо все можливе, щоб допомогти йому. Будь ласка, зрозумійте, що ми слідуємо бажанню Міхаеля і зберігаємо таке конфіденційне питання, як його здоров'я, в таємниці", - йдеться в заяві.

Також зазначається, що в якості подарунка Міхаелю і його уболівальникам був створений віртуальний музей, в якому згадуються його перемоги, рекорди і святкування. Оглянути музей можна буде у спеціальному додатку, який вийде 3 січня.

Раніше ЗМІ з'явилася інформація, що стан здоров'я Міхаеля Шумахера значно покращився і він поступово повертається до повноцінного життя. Зокрема, він більше не прикутий до ліжка, крім того, спортсмен більше не залежить від апарату штучної вентиляції легенів і може дихати самостійно. Також повідомлялося, що спортсмен почав проявляти емоції. Коли рідні показали йому пейзаж з видом на гірські вершини, на його очах з'явилися сльози.

Однак, Шумахер продовжує проходить курс серйозного лікування, йому також потрібен постійний догляд. Який обходиться його сім'ї в більш ніж 50 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Шумахера виступить у Гонці чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що одна з топ-команд Формули-1 - Red Bull зацікавилася німецьким гонщиком Формули-3 Міком Шумахером.

Нагадаємо, син Міхаеля Мік Шумахер, чемпіон європейської Формули-3, візьме участь у традиційній Гонці чемпіонів.