Друг і менеджер Міхаеля Шумахера розповів про останнє повернення гонщика на трасу.

Співпрацю Віллі Вебер і гонщика тривало більше 20-ти років, а після закінчення контракту вони залишилися хорошими друзями.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Саме завдяки цьому менеджеру Шумахер на початку свого шляху отримав свої перші контракти і великі перемоги.

Віллі Вебер організував першу гонку майбутнього чемпіона на Формулі-3, і домігся контракту з Mercedes, які, в свою чергу, спонсорували Міхаеля на Формулі-1.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Менеджер трохи розповів про те, як відмовляв німецького автопілота повертатися в Формулу-1.

"Я підкликав його і заявив: "будь ласка, не варто цього робити. Ти програєш". Він був семиразовим чемпіоном, який вже все всім довів. Але він хотів знову бути автогонщиком. Я подумав, що це нормально. Нехай. Але я не буду брати в цьому участі".

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Віллі Вебер вважає, що на все є свій час і навіть у легендарного Міхаеля Шумахера.

"У нас все ще діяв контракт до 2014 року, але я просто більше не хотів їздити по всьому світу. Я людина, яка вважає, що всьому свій час. І те, що ми з Міхаелем робили майже 20 років, було нашим часом у Формулі-1. Не можна повернути минуле. Ми розлучилися, будучи друзями, а потім багато разів телефонували або спілкувалися за кавою і вечерею", – цитує слова Вебера GPblog.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Раніше ми писали, що офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.
Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже п'ять років залишається прикутість до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції і штучну кому.
Як повідомляв портал Знай.uа, син Шумахера виступить у Гонці чемпіонів.