У Бразилії військовий літак впав в бухту Гуанабара. Він здійснив вимушену посадку на воду. Рятувальникам вдалося врятувати чотирьох людей, які перебували на борту.

Про це повідомляє G1.

У Ріо-де-Жанейро вертоліт військової поліції Бразилії впав в бухту Гуанабара. Інцидент стався у понеділок, 14 січня. Правоохоронці стверджують, що гвинтокрил Fenix ​​08 патрулював автомагістраль Червона лінія, що зв'язує мегаполіс з його північно-західним передмістям Сан-Жуан-ді-Меріт.

Причини, чому повітряне судно екстренно сіло на воду, поки не з'ясовані.

Варто зазначити, що літак турецької авіалінії здійснив вимушену посадку в аеропорті Бориспіль. Інцидент стався в п'ятницю, 11 січня. Літак, який вилетів із Шарм-ель-Шейх до Запоріжжя змушений був приземлитися в аеропорті Києва. Причиною вимушеною посадки стали складні погодні умови, які були в Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто зазначити, що турецька авіакомпанія Turkish Airlines запустить новий прямий регулярний рейс до Києва. Польоти розпочнуться з 6 квітня 2019 року. Рейси відбуватимуться один раз на тиждень по суботам в нічний час. Зокрема з Бодрума буде виліт о 1:15, а з Києва - о 4:40 за місцевим часом.

Нагадаємо, що популярний авіарейс з Києва під загрозою: загадкова ситуація з квитками. З сайту Ryanair зникла продаж квитків на рейси з Києва в Грецію, решта 4 нових рейсу поки діють в повноцінному режимі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 2018 рік став для України рекордним за кількістю скасованих або перенесених авіарейсів, зіпсованих нервів пасажирів і нових скандалів, як з перевізниками, так і з туроператорами.

Також "Знай.ua" писав, що спеціалісти компанії перелічили список причин, коли пасажири цілком законно можуть повернути витрачені гроші або компенсувати за неякісні послуги авіаперевізників.