Син семиразового чемпіона "Формули 1" Мік Шумахер в найближчі дні підпише контракт з Ferrari, візьме участь у тестах Формули 1 по ходу сезона, а також стане членом її гоночної академії. Як повідомляє Motorsport.com очікується, що Ferrari офіційно оголосить про контракт з німецьким гонщиком вже в найближчі дні.

Крім цього, існує ймовірність, що Шумахер-молодший візьме участь у складі Ferrari в тестах Формули-1" по ходу сезону. У 2019 році відбудуться дві сесії таких тестів – після Бахрейну і Гран Прі Іспанії. Може статися, що Ferrari надасть один з днів Маркусу Армстронгу – іншому члену своєї гоночної академії. Як зазначається, інші провідні пілоти академії – Роберт Шварцман і Каллум Ілотта – практично не мають шансів взяти участь в тестах. Що є причиною такого уподобання лише до деяких гонщиків, джерела не повідомляють.

Варто згадати про останнє повернення Шумахера на трасу, про що розповів його менеджер і друг. Контракт між ними тривав понад 20 років, але навіть після його закінчення дружні стосунки збереглися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віллі Вебер організував першу гонку майбутнього чемпіона на Формулу-3, і домігся контракту з Mercedes, які, в свою чергу, спонсорували Міхаеля на Формулі-1. Він відмовляв Шумахера повертатися у " Формулу-1, але коли йому це не вдалося, він вирішив, що це має статися без його участі. Свою позицію він пояснював тим, що у легендарного автогонщика за плечима було вже 7 перемог у чемпіонатах і доводити що-небудь у нього вже не було необхідності.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 17-річна німецька гонщиця Формули 3 потрапила в серйозну аварію, в результаті якої вилетіла за сітку безпеки. Травми отримали як сама гонщиця, так і маршал, три глядача і два фотографа.

Як повідомляв портал "Знай.uа": під час ралі "Дакар" російський пілот випадково переїхав літнього глядача, який спостерігав за перегонами і не встиг вчасно відійти в сторону. В результаті потерпілий отримав перелом стегнової кістки і був екстрено госпіталізований, а результат пілота анульований.

Також "Знай.uа" писав, що українська біатлоністка завоювала бронзову медаль у спринтерській гонці на етапі кубка IBU.