Днями в польському Гданську громадянина Білорусі проштрикнули ударом ножа під час розпивання алкогольних напоїв. У зв'язку з цим правоохоронцями було затримано троє громадян України.

Прикра пригода сталася 20 січня в одному з хостелів Гданська. Потерпілий перебуває в лікарні. У свою чергу, поліція заарештувала громадян України, які розпивали з ним алкоголь. Про це повідомляє polradio.pl. Всі троє громадян України перебувають під арештом, очікуючи подальших заходів за участю прокурора.

Розслідування ведеться в зв'язку зі спробою вбивства, з'ясовується також детальна участь згаданих жінок в цьому інциденті.

"Про інцидент нам повідомив диспетчер швидкої допомоги. За попередніми даними, сталася сварка між громадянином Білорусі і України. Другий вдарив першого ножем. Крім 40-річного чоловіка, затримали також 44-річну жінку з України. Вони були нетверезі", – пояснює аспірант Карина Камінська з гданської поліції.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Крім того, на місці злочину була затримана також 48-річна громадянка України. Жінка образила правоохоронців, я кі прибули на місце інциденту.

Нагадаємо, п'яні компанії влаштували криваве побоїще зі стріляниною на околиці Києва: відео 18+. У столиці біля пабу побилися дві компанії молодих людей на підпитку.

Також ми писали, що в Одесі зловили маніяка. Цей мерзотник більше десяти років ґвалтував дівчат. Одесит Сергій Улокін довгі роки обманним шляхом заманював дівчат, ґвалтував їх, а потім шантажував. Збочений і страхітливий бізнес приносив йому тисячі доларів щомісяця, а жертвам непередавані страждання і навіть смерть. Для того, аби зловмисника упіймати, доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчану заставу.

Як повідомляв раніше Знай.uа в на Одещині дивом змогли врятувати жертву "синього кита". Інцидент стався в місті Олешки. Там учениця місцевої школи намагалась звести рахунки з життям просто на перерві між уроками.