Меган Маркл на одному з недавніх заходів проговорилась, що знаходиться зараз на шостому місяці і її пологи пройдуть в кінці квітня або на початку травня.

Як герцогиня Сассекська і її чоловік принц Гаррі готуються до появи на світ свого первістка, з'ясував таблоїд The Sun.

Як повідомив виданню інсайдер, герцогиня Меган, турбуючись про здоров'я свого малюка, перейшла на веганський тип харчування. Її підтримує в цій справі і принц Гаррі.

Зазначається, що Меган, яка раніше називала своєю улюбленою стравою запечене курча, навідріз відмовилася від м'яса та інших продуктів тваринного походження.

Багато шанувальників пари обурені, адже вагітна жінка повинна добре харчуватися, а її раціон повинен бути багатим на білки, жири, вітаміни та інші мікроелементи, необхідні для повноцінного росту плоду.

Також видання повідомляє, що подружжя вже зайнялося інтер'єром дитячої кімнати. Вони хочуть зробити дитячу в нейтральних тонах, щоб не акцентувати увагу на звичних кольорах - блакитному, який зазвичай вибирають для хлопчиків, чи рожевому - для обирають для дівчаток.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На одному з недавніх заходів подружжя повідомили, що не знають стать своєї дитини, тому що хочуть, щоб це стало для них сюрпризом.

Нагадаємо, Меган розкрила найбільшу таємницю і розповіла, на коли планує пологи. Проте на найбільш інтригуюче питання про стать малюка, герцогиня Сассекська не відповіла, зазначивши, що це стане великим сюрпризом.

Як повідомляв портал Знай.ua, стилісти проаналізували найкращі образи Меган Маркл

Також Знай.ua писав, користувачі мережі вивчили недавні фотографії Меган Маркл і прийшли до висновку, що герцогиня насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.