У Китаї 5 лютого о 23:03 за київським часом настане почнуть відзначати 4717 Новий рік. Для цієї країни він пройде під знаком Жовтої Земляної Свині.

Для китайців веселощі триватимуть протягом 15 днів. До роботи населення повернеться аж через два тижні, 20 лютого, передає УНІАН.

"У Піднебесній це свято означає прихід весни, пробудження природи і початок посівних робіт. Традиційний колір свята - червоний, що символізує захист і боротьбу зі злими силами. Тому китайці в цей день вбираються в червоний одяг, і прикрашають цим кольором будинку," - йдеться у повідомленні.

Найважливішим атрибутом Китайського Нового року, який вирізняє його з-поміж святкувань у інших народів - це дракон. Ця міфічна істота символізує добро, мир і захищає від всього поганого.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"В останній день святкувань прийнято запалювати червоні ліхтарі і влаштовувати сімейні застілля. В цей день на столі повинен бути достаток, оскільки Свиня любить гарненько поїсти. Але найголовніше в цей день - гарний настрій і позитивні думки", - зазначається.

Нагадаємо, День ангела – особливе свято. Іменинами називають день пам'яті святого, на честь якого названа людина.

Кожен православний християнин носить ім'я святого, на честь якого його названо. Ім'я вибирається за церковним календарем, кожен день якого присвячений пам'яті того чи іншого святого.

Після здійснення Таїнства хрещення святий, ім'я якого обрано дитині або дорослому, стає його небесним покровителем.

Раніше портал писав, що потужний даоський ритуал, здатний позбавити тебе від усіх проблем. Цей ритуал допоможе тобі круто змінити життя.

Як повідомляв Знай.ua, чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Також Знай.ua писав, що День Максима: значення імені, характер і прикмети свята. Не забудьте привітати своїх близьких.