В одному з сіл округу Самастіпур, індійського штату Біхар, 7 лютого, на світ з'явилася незвичайна тварина. Виною тому стала рідкісна мутація. Так у здорової кози народилася одноока кізка. На відео з твариною звернув увагу відеопортал Newsflare.

На ролику козу з одним оком і постійно висунутим язиком тримає якась жінка.

За словами господаря тварини фермера Мохаммеда Азада (Mohammed Azad), навколо тварини зараз же зібралося все село. Хтось почав молитися на козу, а підлітки зробили з нею кілька селфі.

Аномалія кози називається циклопією на честь героїв давньогрецьких міфів. Вона зустрічається у одного з 16 тисяч тварин, і найчастіше які народилися з мутацією живуть недовго.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Недуг, характерний для хребетних тварин, при якому очні яблука повністю або частково зрощені і поміщені в одну очницю. Хвороба розвивається у матці матері на ранній стадії, коли у плода формується мозок і очі.

У новонародженого з циклопією відсутні повіки, вії та навіть ніс — його замінює мускульний хоботок, через який він може дихати. Серед людей це одна з малопоширених хвороб з частотою один випадок на мільйон.

Нагадаємо, що подібний випадок з народженням одноокої кози був також зафіксований у Індії. Ветеринари оглянули тварину, назвали її здоровою, але веліли господареві годувати її через трубочку через аномально маленький рот новонародженого.

Ветеринари припускали, що тварина, у якого крім очей бракує ще й вуха, помре впродовж декількох днів після народження. Але вони помилилися.

Нагадаємо, на Філіппінах нещодавно сталася неймовірна подія. На світ з'явилася незвичайна тварина. У селі Каліан, провінція Султан-Кударат, народилося порося з трьома очима.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралії вчені виявили велетенську ящірку з двома головами. На офіційній сторінці Австралійського парку рептилій в Facebook повідомили, що зазвичай тварини з подібними мутаціями не виживають у природі.

Також "Знай.uа" писав, у Китаї сталося щось неймовірне. Свиня народила порося-мутанта з хоботом слона на лобі і "людським обличчям".