Жорстокий вбивця Семюель Літтл зізнався у понад 90 вбивств, які він скоїв за 30 років.

Таким чином, якщо це буде доведено, маніяк стане одним із самих кровожерливих і злих серійних вбивць в американській історії, пише USA Today.

Проте, на жаль, співробітники ФБР не знайшли необхідні докази, які підтвердили затвердження Літтла, тому що мова йде про старі нерозслідувані справи або тіла, які так і не виявили.

В основному жертвами маніяка були жінки

Тим не менш ФБР опублікувало 16 зловісних портретів передбачуваних жертв, які вбивця намалював у своїй камері в Техасі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На малюнках докладно зображені зовнішні ознаки жертв. Одна з них, як стверджує вбивця була убита в Маямі, інша — в Атланті. Детальні портрети демонструють навіть прикраси і колір помади нещасних жінок.

На деяких малюнках жертви навіть посміхаються. Кожне зображення супроводжується вказівкою міста і року, в якому сталося вбивство.

Влада Меріленда змогли використати малюнки Літтла, щоб пов'язати його з вбивством жінки, особа якої так і не була встановлена. Ще один малюнок допоміг владі розкрити вбивство, що сталося в 1984 році в Арканзасі.

Літтл по пам'яті намалював своїх жертв

Слідчі з Міссісіпі зустрілися з Літтлом у в'язниці. Вони вважають, що у нього "фотографічна пам'ять", коли справа доходить до подробиць вбивств.

Кровожерливе полювання тривало десятиліттями. Вбивця залишався непоміченим, тому що мало хто не зосередився на одній конкретній області або місті.

За деякими оцінками, Літтл зробив мерзенні вбивства принаймні в 16 штатах, задушивши кожну з своїх жертв.

Деякі портрети хоча і аматорські, але досить-такі докладні

Слід зазначити, що до появи нових технологій місцеві органи влади не мали доступу до баз даних та іншим засобам передачі інформації про конкретних видах злочинів.

Тепер же влада, принаймні, дев'яти інших штатів почали вивчати нерозглянуті справи, до яких може бути причетним вбивця.

Вбивця Літтл також зізнався в інших злочинах в обмін на тюремний переклад. Він проїхав по кожному штату і розповів владі про кількість вбитих ним людей в кожному населеному пункті.

Серійний вбивця Семюель Літтл

[quote author=""]"Ми сподіваємося, що хто-небудь, будь те члени родини, колишні сусіди, друзі, допоможуть ідентифікувати жертв і встановити їх особи за малюнками", — заявив прес-секретар ФБР Шейн Баквальд (Shayne Buchwald).

Нагадаємо, через три десятки років вдалося розгадати таємницю серійного вбивці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вчені назвали улюблені професії серійних вбивць.

Також Знай.uа" писав, хто такий Джек Різник.