У Москві стався інцидент - жінка надягла мішок на голову своєму 6-річному сину і лишила його ночувати у Лосиному острові. Таким чином горе-матір намагалась провчити сина за те, що він знущався над собакою.

Надія Куликова - матір хлопчика - заявляє про те, що її син "біснуватий", адже постійно відрізав голови живим пташкам, а одного разу зв'язав собаку скотчем та хотів його втопити.

За словами жінки, у той день вона хотіла його відвезти до церкви на службу, проте потрапити туди вони так і не змогли. І коли вони повертались додому, жінка вигадала новий спосіб позбавити сина "бісиків". Вони заїхали до парку Лосиний острів, мати замотала скотчем сина та одягла йому на голову мішок, приказуючи, як боляче було собачці, з якою він так само вчинив.

Синові вдалося втекти від жінки. За її словами, вона шукала його по всьому парку, а на ранок звернулась до поліції. На щастя, автомобілісти знайшли хлопчика цілим та неушкодженим.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У хлопчика є відхилення у розвитку, через це він ходить до психіатра. Жінці ж інкримінують замах на вбивство малолітньої особи з особливою жорстокістю.

Раніше ми писали про те, що у Київській області (Біла Церква) горе-матір 36 років забила свого 3-річного сина Богдана до смерті.

Відомо, що таким чином жінка намагалася відучити свого сина мочитися в ліжко. Дитина кілька днів була у комі, після чого помер, не приходячи в свідомість. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За словами лікарів, у хлопчика була черепно-мозкова травма, несумісна з життям. Стало відомо, що раніше жінка була позбавлена батьківських прав. Займалася проституцією та вживала наркотики.

Нагадаємо, на Харківщині жінка випадково втопила у ванні 2-річну доньку і спробувала накласти на себе руки.

Як повідомляв Знай.ua, що у Києві розшукують божевільно жорстоку матір: задушила власне немовля і вийшла покурити.

Також Знай.ua писав, що Одеса шокована вчинком садистки по відношенню до свого немовляти.