Пітер Торк, бас-гітарист і один із засновників американської поп-рок-групи The Monkees, помер у віці 77 років. Про це повідомляється на сторінці артиста в Facebook.

Причина смерті поки не розкривається. Як пише Variety, десять років тому Торку діагностували рідкісну форму раку — аденоїдну кістозну карценому.

Він переніс операцію з видалення злоякісної пухлини, після чого продовжив виступати в складі The Monkees.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Музикант грав у рок-групі з початку її появи в 1965 році. The Monkees була створена телеканалом NBC для зйомок в однойменному телесеріалі про будні сучасних рокерів на хвилі популярності The Beatles. Незабаром колектив вийшов за межі формату серіалу, ставши випускати власні пісні та проводити концерти і тури.

The Monkees відомі завдяки таким композиціям, як Last Train to Clarksville, Pleasant Valley Sunday, Daydream Believer, and i'm a Believer. У дискографії групи 13 альбомів. Торк в різний час виступав басистом, гітаристом, клавішником і бек-вокалістом колективу.

Раніше ми писали, що помер швейцарський режисер Клод Горетта. Про це повідомляє Le Temps в четвер, 21 лютого.

Наголошується, що кінематографіст помер у Женеві в колі своєї родини. Йому було 89 років. Причина смерті не уточнюється.

Клод Горетта народився 23 червня 1929 року. Він закінчив юридичний факультет Женевського університету, а з 29 років почав працювати на телебаченні. Свій перший фільм "Божевільний" він зняв у 1970 році, а через три роки його картина "Запрошення" була удостоєна призу журі Каннського фестивалю. Режисер працював з такими акторами, як Сільві Эрбер, Фредерік П'єро, Мішель Робер, Жан-Поль Бриссар і Ізабель Юппер.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".