За її словами, в Букінгемському палаці дехто з придворних побачили в герцогині Сассекській загрозу для трону, тому і почали розробляти план щодо її повалення.

Про це повідомляє Mirror.

«Я хвилююся за Меган і Гаррі, - розповіла Анна Пастернак. - Я боюся, що їх зірка підніметься так високо, що придворні, яких принцеса Діана називала "людьми у сірому", стануть загрозою для спадкоємця».

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

«Меган як граната, яку кинули в цю архаїчну систему. Вибухи вже почалися і, я думаю, ще продовжаться », - запевнила письменниця. Але вона надівається, що англійці все ж побачать у Меган Маркл добру та гідну жінку, яку оббрехали несправедливо.

Хоча Меган Маркл і вагітна, та все ж їй не можна тримати за руку свого чоловіка принца Гаррі на людях. Її радники категоричні, таке вираження емоцій може дратувати народ, та навіть завдати шкоди репутації подружжя. Адже інші члени королівської сім'ї, включаючи королеву, принца Вільяма і Кейт Міддлтон, так себе на публіці не поводять.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі розповіли як саме будуть виховувати майбутню дитину.

Також Меган Маркл шокувала всіх новиною про татуювання в Марокко.