Святкування Масляної в Росії відзначилося черговою дикою витівкою, пише Politeka. Ще не забулись спогади про роздачу в Ставрополі млинців з лопати, як в Нижньому Новгороді вже перевершили успіх: млинці просто кидались в натовп з висоти другого поверху.

Пригадується, як в Росії одного разу годували на святі млинцями з лопати. Так ось тепер це в минулому! Зараз млинці просто кидають у натовп з мансарди, з висоти другого поверху.

Дивовижну розвагу очевидці зняли на відео. Роздавальник млинців перебував у дерев'яному котеджі на балконі другого поверху, а зібралася внизу натовп ловила частування.

Виглядало це досить непривабливо: багато млинці виявилися непійманими, розбивались об асфальт і залишилися валятись на землі.

Серед відвідувачів знайшлися і ті, хто вважає веселими подібні ігрища на Масляну

Користувачі у соцмережах сходяться на думці, що такий спосіб роздачі страв хороший для тварин, але не для людей, які вважають себе цивілізованими: "Хлібом кидають об землю", "Як собаці кусок м’яса під стіл кидають", "Ігри душевнохворих".

Нагадаємо, Донбас привітав Україну з весною і побив "смачний" рекорд: наче сонце.

В місті Дружківка Донецької області спекли найбільший млинець, який увійшов у Національний реєстр рекордів України в категорії "Кулінарне мистецтво". Про це повідомила на сторінці у Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Раніше Знай.uа повідомляв, православні християни в Україні будуть святкувати Великдень 28 квітня. Згідно з календарем вихідних, представленим Мінсоцполітики, у квітні українці відпочиватимуть три дні.

Також Знай.ua писав, що сьогодні прощена неділя 10 березня: головні традиції важливої для християн дати.