Шокуюча історія з дівчинкою Діаною із Томська, яка хворіє на ДЦП, приголомшила усю Росію.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що дівчинку направили на лікування до санаторію "Рассвет", однак звідти вона повернулася скаліченою.

Батьки одинадцятирічної Діани впевнені: їх дочки зламали ногу під час звичайної процедури. Є результати державної експертизи, але слідчі так і не порушили справу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Нам запропонували процедуру в костюмі "Атлант". Це такий костюм, як у космонавта. Трубочки надувають костюм повітрям, і дитина в ньому ходить і виконує вправи. Як пояснили лікарі, після 20 процедур у дочки з'явиться правильна хода, як у звичайних дітей", - розповідає згорьований батько.

"На п'ятій процедурі, коли їй підтягували коліна до плечей, дочка різко закричала, що їй боляче, і заплакала. Довелося перервати процедуру. Діана навіть не змогла самостійно наступити на ногу, її несли додому на руках", - розповідає батько.

Вдома дівчинці стало ще гірше. Дитина не могла заснути, біль була пекельною. Так тривало три дні.

У відповідь на прохання батьків зробити рентген невролог санаторію сказала, що дівчинка прикидається, що їй боляче, щоб не ходити на процедури.

Справжній діагноз вдалося поставити лише через місяць. Знімок показав: перелом шийки стегна. Тижнями дівчинка ходила з переломом, який не міг зарости, тому що нога була в постійному русі.

"Діана не могла заснути перший час. Я просив: давайте інші знеболюючі їй дамо, але лікарі відповідали, що не належить, що далі йдуть тільки дорослі дози. В один з нападів вона дивиться на мене і каже: "Тату, я не можу більше, убий мене", - шокує розповіддю батько.

Батьки вимагали порушити кримінальну справу. Але вона "заглохла" ще на початковому етапі. І це - незважаючи на результати судово-медичної експертизи, у якій йдеться про те, що перелом відбувся під час перебування дитини у санаторії.

Однак батьки не збираються здаватися і далі йтимуть у суди, аби винуватці страждань 11-річної Діанки понесли справедливе покарання.

Нагадаємо, столична поліція затримала жінку, яка викинула новонародженого малюка за гаражі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Харківщині у пожежі загинула дитина.

Також Знай.ua писав про те, що відважна українська співачка Євгенія Власова, яка відома не тільки своїми хітами, але і мужністю у боротьбі з онкологічним захворюванням, здивувала фанатів.