Просто вражає як багато сьогодні може штучний інтелект. Студенти нейромережі вміють практично все те ж, що і люди. Вони ведуть дебати, дають цінні поради, обчислюють складні алгоритми, і виявляються навіть мають здатність творити. Хоча раніше творчість вважалося виключно людським, "душевним" привілеєм, стало відомо про перший в історії контракті машини з музичною компанією.

Музична програма Endel, призначена для того, щоб записувати індивідуальні звукові доріжки для користувачів, уклала контракт з найбільшою музичною компанією "Warner Music", передає The Guardian.

Німецький музичний додаток Endel за договором має записати 20 альбомів тільки в цьому році. Додаток створює індивідуальні звукові доріжки для користувачів залежно від їх вимог, для сну або концентрації уваги.

"Я впевнений, що слухачі, які будуть користуватися цими новими альбомами, будуть задоволені зниженням тривожності і поліпшенням настрою", - сказав Кевін Гір, керівник відділу художнього аудіозаписи Warner Music.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, ілюзія інформованості: вчені провели експеримент з читачами новин, результати шокують.

Також ми писали, що Стівен Хокінг у деталях описав кінець світу - Земля стане безлюдною, штучний інтелект повністю витіснить людство.

Земля загориться, і рятуючись від неминучого, людство колонізує інші планети. Правда, у людства може не вистачити на це часу, якщо в жахливу гру " вступить штучний інтелект, або, так звані люди Ікс.

14 березня виповнився рівно рік з дня смерті вченого, винахідника і великого візіонера Стівена Хокінга. Ось, що він заповідав людству.

читайте Також прогнози Ванги на найближче тисячоліття: буде страшно...