Британський журналіст і ведучий "Хто хоче стати мільйонером?" Джеремі Кларксон виявив неприємний сюрприз у туалеті готельного номера під час відпустки.

На своєму профілі в Instagram, зірка "Top Gear" опублікував відео з невеликою амфібією, яка розділила з ним сусідство на відпочинку в Південно-Східній Азії.

П'ятдесятивосьмирічний Кларксон виявив перетинчастого гостя у своєму туалеті, зокрема земноводне оселилося в унітазі.

"Так, у мене тут екстрена ситуація. Потрібна ваша порада", — написав Джеремі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У короткому відео ведучий жартівливо зізнався, що його охоплює паніка всякий раз, коли він бачить жабу.

"Добре, як же тобі вибратися звідси?", — розмірковує Кларксон, знімаючи земноводне на камеру телефону.

Потім Джеремі опублікував ще одне відео, на якому видно, що крім жаби в унітазі з'явилося щось. Ведучий припустив, що це фекалії земноводного.

"Воно там. Спочатку я думав, що це я напакостил, як би не так. Це справжня жаба. Тепер я не знаю, що робити", — говорить Кларксон.

Джеремі додав, що він намагався впоратися з "надзвичайною ситуацією", рятуючись втечею.

Раніше з Джеремі трапилася ще одна кумедна ситуація. Ведучий був змушений відмовитися від алкоголю, коли знімав нове шоу в Монголії.

Кларксон здорово здивувався, виявивши, що серед запасів немає спиртних напоїв, після того, як він з колегами Джеймсом Меєм і Річард Хаммондом прибув в азіатську країну. Трійця прилетіла сюди в рамках проекту "Великий тур в Монголію".

Річард Хаммонд, Джеймс Мей, Джеремі Кларксон у Великому турі в Монголію

Нагадаємо, відомий англійський телеведучий і зірка Top Gear Річард Хаммонд, зіткнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям після численних ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, на останній презентації нової колекції взуття Adidas у футболіста Девіда Бекхема помітили нове тату.

Також портал Знай.uа писав, що голлівудський актор Том Круз заборонив своїй колишньої дружини Ніколь Кідман бути на весілля.