Чотирирічний хлопчик став жертвою атаки двох голодних пум у канадській провінції Британська Колумбія.

Про це повідомляє телеканал CTV.

У повідомленні йдеться, що моторошний інцидент стався у місті Лейк-Ковичан в місцевому парку 29 березня. Хлопчик гуляв під наглядом неповнолітньої дівчинки, коли на нього зненацька напали хижаки. Дитина отримала серйозні поранення рук, шиї та голови, його екстрено госпіталізували з допомогою вертольота.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після трагедії рятувальники оглянули місцевість і виявили двох молодих пум. Зазвичай кішки не нападають на людей, однак у цьому випадку вирішальну роль зіграв голод. Тварин довелося застрелити.

Нагадаємо, у Чехії помер чоловік, який утримував у себе вдома левів. Його знайшли мертвим у клітці одного з хикажаків.

Про це повідомляє ВВС.

33-річний житель Чехії Міхал Прасек незаконно вирощував у себе на задньому дворі двох левів. Він придбав одного лева у 2016 році, а минулого року купив також левицю для того, щоб розводити хижаків. Місцеві жителі виражали своє занепокоєння "дикими" сусідами.

Раніше Прасек звертався за дозволом до влади для того, щоб створити ферму з вирощування левів. Однак йому не дозволили це зробити і оштрафували за порушення законодавства країни. Після цього Прасек відмовився впускати будь-кого на територію, яка йому належала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, суботні заняття кейтсерфінгом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервіно закінчилися візитом в госпіталь через напад розлюченого пітбуля.

лікарня
лікарня

Щелепи розлюченої звірюки вчепилися в ліву руку спортсмена в той самий момент, коли він ковзав по хвилях, пише Daily Mail.

Слід зазначити, що моторошний момент нападу чоловік зняв на телефон під час кейтесерфінга.

Також Знай.ua писав про те, що житель американського міста Плімут, штат Міннесота, на ім'я Бред Джонсон (Brad Johnson) відправився в похід з друзями з євангельської церкви в Плімуті.