Режисери Ентоні і Джо Руссо намагаються тримати виконавця ролі Людини-павука в невіданні про те, чим закінчаться пригоди команди супергероїв "Месників".

Як пише Daily Mail, на знімальному майданчику Том Голланд завоював собі славу базіки і спойлерщика, тому режисери віддали перевагу видавати йому тільки репліки без пояснення того, чим закінчиться фільм.

Автори фінального фільму про "Месників" заявили, що Голланд просто "не вміє тримати язик за зубами".

Том Голланд в ролі Людини-павука

Двадцятидворічний актор розкрив досить про сюжет, тому режисери зважилися на таку жорстоку міру. І хоча, можливо, це завадить акторові ширше розкрити характер Людини-павука, але вбереже фанатів від спойлерів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, Том Голланд не знає сценарію, просто отримує свої репліки і все. Він навіть не знає проти кого бореться", — розповів Джо Коен.

Інший брат все ж уточнив, що актор розуміє про те, що відбувається на сцені, але вкрай розпливчасто.

"Ми просто будемо використовувати вкрай туманні терміни, щоб описати йому, що відбувається на сцені, тому що йому дуже важко тримати язик за зубами", — пояснив Ентоні.

Том Голланд

Рішення було прийнято після того, як Том випадково "заспойлерив" інформацію про доктора Стренджа і Квантовий світ на прес-конференції, присвяченій "Війна нескінченності" в минулому році.

"У Бенедикта найскладніші репліки. Він повинен говорити про такі речі, як "Квантовий світ". Мені просто потрібно поговорити "Так, чувак, це здорово", — сидячи поруч з Бенедиктом Камбербатчем, розпатякав Голланд.

Слід зазначити, що Тому вперше зіграв Людину-павука в 2016 році у фільмі "Перший месник: Громадянська війна".

Том Голланд

Нагадаємо, в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.

Як повідомляв портал Знай.uа, днями Ешлі Олсен і її нового бойфренда папараці застукали на побаченні в Нью-Йорку.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився довгоочікуваний трейлер легендарних Месників 4".