Американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" замість Вїлла Сміта.

Як повідомляє Daily Star, після розмови з режисером Джеймсом Ганном минулого тижня, голлівудська суперзірка заявила, що зустріч пройшла добре" і "переговори зі студією нарешті втратили жартівливу манеру".

Слід зазначити, що згідно з деякими чутками, Ельба спочатку був "першим і єдиним вибором на цю роль для Ганна та студії".

Ідріс Ельба

Заміну Дедшоту почали шукати після того, як Вілл Сміт був змушений відмовитися від участі в майбутньому фільмі на основі коміксів DC через конфліктів з розкладом.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вихід другого "Загону самогубців" заплановано на 2021 рік, Ідріс Ельба імовірно замінить Вілла Сміта, який грав головного героя початкового складу "самогубців", в якому також знялася австралійська красуня Марго Роббі.

Інші оригінальні актори, які, за чутками, приєднаються до фільму: Віола Девіс, яка знову зіграє Аманду Уоллер і Джаред Літо — Джокера.

Ідріс Ельба

Таким чином 2019 рік стає захоплюючим роком для Ідріса Ельба, який знявся у ряді великих блокбастерів, в тому числі у фільмах "Форсаж: Гоббс і Шоу", гаряче очікувана екранізація фільму "Кішки" і у фільмі "Три тисячі років туги".

Крім акторського таланту Ідріс Ельба — завзятий діджей та музикант, який регулярно виступає на столичних сценах.

Він також виступив автором серіалу "Turn Up Charlie" для "Netflix", в якому Ельба грає невдаху ді-джея, котрий планує відновити свою музичну кар'єру.

Перший фільм "Загін самогубців" був розгромлений критиками, тому Ідріс сподівається, що все зміниться за його участю.

Ідріс Ельба

Нагадаємо, легендарне видання People обрало нового володаря звания "найсексуальнішого чоловіка з нині живущих".

Як повідомляв Знай.uа, Forbes назвав найбагатшого актора а Землі. За рік він заробив $239 мільйонів.

Також Знай.uа писав, що Джеймс Бонд вперше стане темношкірим.