В Національному парку Крюгера в Південно-Африканській Республіці слон на смерть затоптав браконьєра, про що стало відомо з повідомлення місцевої поліції на офіційній сторінці в Twitter.

У повідомленні йдеться, що група мисливців незаконно проникла на територію заповідника, після чого один із зловмисників хотів зловити носорога. У цей момент на нього раптово накинувся слон, який на смерть затоптав чоловіка на очах у його товаришів. Після цього вони негайно покинули територію парку і повідомили про подію його сім'ї. Доглядачі заповідника вирушили на пошуки тіла, після чого виявили останки на наступний день недалеко від Крокодилового мосту.

Рейнджер Дон Інгліш розповів про те, що трапилося: "На місці знайшли лише людський череп і штани. По всій імовірності, на чоловіка напав прайд голодних левів".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Згідно з інформацією місцевих правоохоронців, інших співучасників заарештували. Перше слухання по справі відбулося 5 квітня, в ході якого їм пред'явили звинувачення в незаконному проникненні на територію заповідника, відсутності ліцензії на зброю і боєприпаси, а також в нелегальному полюванні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що величезний самець азіатського слона відвідав невелике місто на південному заході китайської провінції Юньнань, де влаштував невеликий переполох. Як стало відомо, слон знищив дев'ять автомобілів і частково зруйнував будівлі в місті Менга під час своєї прогулянки в пошуках самки. На щастя,під час інциденту ніхто не постраждав.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Національному парку Крюгера в Південно-Африканській Республіці народилося незвичайне слоненя. Його головною відмінністю є рожевий колір шкіри, причиною чого є рідкісна мутація — лейкінізм. Вчені відзначили, що слоненя залишиться таким на все життя і забарвлення шкіри не зміниться.

Також "Знай.uа" писав, що в Індії сталася трагедія під час того, як сорокарічний чоловік мив слона. В один з моментів він послизнувся і впав прямо під сідаючого слона, в результаті чого настала миттєва смерть.