Зірку американського серіалу "Таємниці Смолвіля" Еллісон Мек вляпалася у моторошний скандал із вербуванням у секс-рабство.

Еллісон Мек

Про це повідомляють американські ЗМІ.

Вперше про те, що Еллісон Мек причетна до злочину, заговорили трохи більше року назаду - тоді актрису, відому переважно за роботою в проекті "Таємниці Смолвіля", взяли під арешт і офіційно звинуватили у вербуванні людей до секти NXIVM, яка не гребує сексуальним рабством. Спочатку Мек заперечувала свою провину, незважаючи на численні свідчення складу злочину, але днями здалася і прямо в суді Брукліна у всьому зізналася.

суд
суд

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Рішення все розповісти було прийнято в результаті переговорів Мек з владою. Тепер їй загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Як стверджує звинувачення, Мек вербувала жінок в організацію, побудовану за принципом піраміди, що змушує людей до безкоштовної праці. На нижніх рівнях учасникам пропонували курси по підвищенню впевненості в собі та самореалізації, однак чим далі жертви просувалися, тим дорожчими ставали ці курси і тим сильнішим - психологічний тиск.

Еллісон Мек

Глава NXIVM Кіт Ренир побудував всередині організації секс-культ, учасниць якого таврували в області геніталій. Як виявило слідство, це було ідеєю самої Мек. Всього в культі перебувало близько 50 жінок, які підпорядковувалися Рениру.

Слідство вважає, що Мек втягнула двох жінок в сексуальний зв'язок з Рениром, за що отримала від NXIVM гроші. І, судячи із зізнання, актриса цього особливо не заперечує.

Нагадаємо, зірку американського серіалу "Таємниці Смолвіля" Еллісон Мек заарештували у справі про вербування в секс-рабство. За рішенням суду актриса вийшла з-під арешту під заставу в п'ять мільйонів доларів.

Еллісон Мек

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ. Еллісон заарештували днями за звинуваченням у причетності до сексуальної експлуатації жінок в організації Nxivm.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з 40-річного рабства звільнили британського чоловіка. Він проживав у нелюдських умовах.

Рабство

Починаючи з 18 років британець жив на звалищі, харчувався різними недоїдками. Медики дивуються, як він взагалі зміг вижити в таких антисанітарних умовах.

Також Знай.ua писав про те, що російській співачці та музиканту Ользі Арєфьєвій погрожував її коханий чоловік.