Герцог та герцогиня Кембриджські опублікували у перший день народження свого молодшого сина принца Луї його нові світлини. Перший день народження дитини - завжди неймовірне свято для всієї родини, не дивно, що і у королівській родині вирішили зафіксувати цей день на фото.

Цікаво, що фотографії робив не професійний фотограф, а особисто герцогиня. Як видно, знімки зроблені на території королівського маєтку Сандрінгем в Норфолку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Рік тому герцогиня зробила перші офіційні портрети принца Луї незабаром після його народження.

Принц Луї народився 23 квітня 2018 року і є п'ятим в черзі на трон. Його сестрі, принцесі Шарлотті, 2 травня виповниться чотири роки, а його братові принцу Джорджу 22 липня буде вже шість років.

Фотографії були опубліковані вже після того, як прабабусі однорічного Луї королеві Єлизаветі II виповнилося 93 роки в пасхальну неділю.

Перший день народження малюка є одним із найважливіших свят для всієї родини. Перш за все це особливе свято саме для батьків, а не для дитини, адже вона навряд чи щось запам’ятає. Важливо врахувати, що маленьке чадо може швидко втомитися від гамірного святкування, тому ми рекомендуємо організувати все так, щоб не порушувався звичний розпорядок для малюка.

Нагадаємо, принц Вільям та принц Гаррі перестали розмовляти: Меган Маркл постаралась. Брати перебувають на різних життєвих етапах, вони більше не маленькі хлопчики, яких їх усі пам'ятають.

Як повідомляв портал Знай.ua, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники Кейт Міддлтон дуже переймаються її здоров'ям. Останнім часом герцогиня Кембриджська надто нездоровий вигляд, вона дуже схудла.