Герцоги Сассекські - 37-річна Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі (Prince Harry) планують переїхати в Африку вже в наступному році. Про це розповів інсайдер з оточення королівської сім'ї.

Інформація про переїзд Меган Маркл і принца Гаррі з'явилась у західних ЗМІ. Так, зокрема, видання DailyMail, посилаючись на слова інсайдера, пише, що подружжя планує переїзд вже в наступному році, коли їхньому первістку, який з'явиться на світло в кінці квітня, виповниться рік.

За словами інсайдера, в Африці Меган і Гаррі планують зайнятися благодійністю - не виключено, що вони заснують власну благодійну організацію, яка не має стосунку до королівської сім'ї.

В яку саме країну переїдуть Меган і Гаррі, наразі не повідомляється, проте, за словами інсайдеоа, вони розглядають декілька варіантів - Лесото, Ботсвана, Малаві і ПАР.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, саме Ботсвана має велике значення для подружжя, оскільки в цій країні вони провели свій перший спільний уїк-енд.

Взагалі Африка стала особливим місцем для роману Меган і Гаррі. Пара проводила там багато часу - і разом, і окремо - до заміжжя. А незадовго до того, як Гаррі зробив пропозицію Меган Маркл, вони разом відпочивали в Ботсвані.

Якщо вірити инсайдеру, Букінгемський палац підтримав рішення Гаррі і Меган, оскільки хоче знайти для Гаррі спеціальну роль. Справа в тому, що його старший брат принц Вільям готується зайняти престол, і Гаррі теж потрібно знайти підходяще заняття. Крім того, переїзд Гаррі і Меган в Африку вирішить проблему ворожнечі між Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

Звичайно, таке рішення здається несподіваним - і, швидше за все, не відповідає дійсності. У всякому разі, на поточний момент. Про це вже повідомив Букінгемський палац, відповідаючи на запит королівського кореспондента Річарда Палмера, який опублікував спростування в своєму twitter-акаунті.

"На даному етапі інформацію про будь-які плани герцога і герцогині Сассекських можна вважати спекуляцією. Рішення про їхнюі майбутні ролі ще не були прийняті. Герцог продовжить виконувати свої обов'язки, пов'язані з питаннями молоді в країнах Співдружності", - стверджує представник королівської сім'ї.

Втім, Букінгемський палац не заперечує таку можливість повністю.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон образила Меган Маркл. Герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально у пості не згадали про Меган Маркл.