Весь світ у передчутті очікує на появу первістка принца Гаррі і Меган Маркл. У зв'язку з цим, крутиться дуже багато чуток про стать майбутньої дитини. Багато хто навіть подейкуює, що пара чекає на близнюків. Однак болісного очікування вдалося уникнути завдяки спостережливості британських журналістів.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Журналісти видання The Sun у подарунку королеви Єлизавета II принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл побачили натяк на стать майбутньої дитини.

Королева Великобританії має намір подарувати малюкові принца Гаррі та його коханої дорогу брошку з 11 діамантами.

королева Єлизавета і Меган Маркл
королева Єлизавета і Меган Маркл

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме завдяки цій, здавалося б незначній, деталі весь світ дізнався передбачувану стать дитини. Адже Єлизавета дуже постійна у своїх звичках і шанує королівські традиції. Одна з них – категорична відмова підносити який-небудь презент або подарунок новонародженим хлопчикам у палаці. Відомо, що дійсно жоден хлопчик не був удостоєний подарунка від Королеви Англії.

Брошка, яку збирається передати принцу Гаррі і Меган Маркл королева Великобританії, зроблена з жовтого золота. Старовинний аксесуар інкрустований одинадцятьма діамантами. Ще в 2007 році Єлизавета II отримала цей подарунок від президента Ботсвани.

принц Гаррі і Меган Маркл
принц Гаррі і Меган Маркл

Причина такого вибору Єлизавети пояснюється дуже просто - Ботсвана має більше значення для подружжя Сассекских. Принц і герцогиня подорожували по Ботсвані на початку романтичних відносин. Як стверджує один з британських ювелірів, на заручини Гаррі вручив Меган обручку, інкрустоване особливим діамантом, який також був привезений із Ботсвани.

Нагадаємо, Меган Маркл стане матір'ю в початку наступного місяця.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилися досить милі знімки членів королівської сім'ї, которые папарацци зробили під час великодніх канікул принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон в Норфолку.

Знай.uа писав, старша дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 5-річний Джордж, вже ходить в перший клас. Батьки його однокласників розповіли, він поводиться в школі.