Раніше дружбі братів з Британської королівської сім'ї - принців Гаррі та Вільяма, заздрив весь світ. Чоловіки виросли разом, і були нерозлий-вода. Але що сталося тепер? Дистанція між ними зростає з кожним днем, і це помітно неозброєним оком.

Це стало очевидно після того, як були опубліковані фото з великодньої служби, на яку вся королівська еліта зібралася у церкві святого Георгія в Віндзорському замку. Про це повідомляють західні ЗМІ.

Журналісти звернули увагу, що принц Гаррі прибув до церкви окремо від Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон і стояв далеко від брата, коли з'явилася Єлизавета II.

Принц Гаррі спрямовується на службу в церкву

Шанувальники королівської сім'ї відразу кинулися припускати, що справа в "білій вороні" - у Меган Маркл, яка ось-ось подарує Гаррі первістка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак шанувальники, що стежать за життям Кенсінгтонського палацу, припускають, що в охолодженні відносин між братами винна Меган Маркл, про що зазначається в коментарях під новиною.

"Як завжди, шерше ля фамм... винна Меган";

"Схоже, вагітна дружина заборонила Гаррі на кілометр до брата підходити, доводиться за каплицею шепотітися";

"Ну ось, а які вони милі і були позитивні - Кейт і Гаррі, постійно шепотілися і нашіптували, поки Вільям відсипався поруч"; - пишуть шанувальники в коментарях до різних інтернет-видань.

Нагадаємо, стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл після народження їх первістка, переїдуть в Африку. Вони там будуть жити 2-3 роки, виконуючи різні благодійні справи і "просуваючи" Британію.

Як повідомляв портал Знай.uа проявляя повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Знай.іа писав про те, що шанувальники Кейт Міддлтон дуже стурбовані її здоров'ям. Останнім часом герцогиня Кембриджська дуже нездоровий вигляд, вона дуже схудла.