Герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл з дня стане мамою. В Кенсингтонському палаці восени 2018 року заявили, що новий член королівської сім'ї з'явиться на світ наприкінці квітня-початку травня. Це означає, що свято настане зовсім скоро.

Світ не відразу дізнається, що Меган народила. А раптом це вже сталося? Справа в тому, що Гаррі і Меган вирішили відмовитися від традиційного фото біля пологового будинку - хочуть насолодитися моментом без преси і папараці. І швидше за все, народжувати Меган Маркл буде вдома, в оточенні кращих лікарів Великобританії. Вже через кілька днів після пологів сім'я запросить одного журналіста, відеооператора та фотографа, щоб світ дізнався про поповнення.

Загалом, фанатам залишається чекати. І всі готуються до події по-різному: бренд Royal Collection, наприклад, випустив лімітовану колекцію ведмедиків. Ведмедиків кремового відтінку і з стрічкою на шиї випустили всього 100 штук, один такий коштує 125 фунтів. До речі, іграшки зроблені з флісу альпаки і чистого шовку. Мрія колекціонера!

Колекційний мишко для дитини Меган і Гаррі

Нагадаємо, стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл після народження їх первістка, переїдуть в Африку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram. Однак скандалу уникнути не вдалося.

Знай.uа писав про те, що останнім часом герцогиня Кембриджська має дуже хворобливий вигляд, всі переживають.