Принц Гаррі і Меган Маркл чекають поповнення у родині. Незабаром вони вперше стануть батьками. Очікується, що королівський малюк з'явиться на світ з дня на день. Правда, коли про це розкажуть громадськості, поки незрозуміло: якщо герцог і герцогиня Сассекские вирішать спочатку насолодитися цим важливим моментом свого життя в сімейному колі, то широка публіка дізнається про нього набагато пізніше. Про це пише видання Marie Clairе.

Вірогідно, це викликано тим тиском, який Меган Маркл відчувала в останнім часом з боку ЗМІ. Від підвищеного інтересу преси, схоже, страждають усі, хто стає частиною королівської сім'ї.

Так, письменник Ендрю Мортон в книзі "Принцеса Діана: Її правдива історія" пригадує, що у час своєї другої вагітності леді Ді теж доводилося нелегко.

Популярні новини зараз
Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Справлятися з всюдисущими папараці було нестерпно. Крім того, народити Діані необхідно було саме в той день, коли у принца Чарльза не була запланована гра в поло.

Більш того, Чарльз дуже хотів дівчинку і не приховував свого розчарування, коли народився Гаррі.

"О боже, це хлопчик і у нього руде волосся", - перше, що він сказав, побачивши новонародженого сина.

Очевидно, "щасливому батькові" було важко втямити, що завдяки Гаррі в королівський дім прийде така нестандартна невістка, як Меган Маркл. Залишається тільки сподіватися, що у Гаррі і Меган все буде по-іншому, і вони зрадіють будь-якому первістку, незалежно від його статі.

Як пояснив автор книги про Діану, друга вагітність принцеси була нещасливою. Леді Ді знала стать майбутньої дитини, але була змушена брехати, так як її чоловік мріяв про дочку. Як розповідала Діана, в той період у неї встановилися ближчі і теплі відносини з чоловіком, і вона сподівалася, що коли він побачить свого другого сина, то прихильно сприйме народження хлопчика.

Нагадаємо, Букінгемський палац випадково видав головну таємницю Меган і принца Гаррі: ім'я первістка вже у мережі.