Американська телезірка Кім Кардашьян дивно сприйняла поповнення в родині Меган Маркл. Стало відомо, що чрез новонародженого спадкоємця британської корони Кім просто прийшла в лють.

Про це пишуть західні видання.

Справа у тому, що Кардашьян ревнує шанувальників до Меган Маркл. Адже саме до останньої прикута вся увага, як з боку фанатів, так і з боку преси.

Буквально за кілька днів після того, як у принца Гаррі з дружиною з'явився син, стала мамою в четвертий раз і Кім Кардашьян. Поява на світ спадкоємця Меган Маркл вивело телеведучу з себе. Адже усі світові видання щодня пишуть новини з королівського двору, про Кім же та її малюка інформації набагато менше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кардашьян люто зненавиділа малюка, адже її народження викликало великий ажіотаж у всьому світі. А її пологи просто залишились без уваги.

Знайомі моделі відзначили, що вона ніби відчуває себе в тіні Меган Маркл, так як раніше засоби масової інформації активно обговорювали народження у неї дітей, а тепер вся увага зосереджена на дитині герцогині. Кардашьян такий стан речей абсолютно не влаштовує.

Нагадаємо, днями Кім Кардашьян з чоловіком, співаком Каньє Уестом повідомили про поповнення в родині. Сурогатна мати народила їх сина. Пара вже виховує сина та двох доньок.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином.

Також Знай.ua писав, нещодавно Великобританію вразив грандіозний скандал через сина Меган Маркл і принца Гаррі.Журналіст компанії BBC опублікував жартівливий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скаргу через це.