В аеропорту "Шереметьєво" в Росії, Москві, аварійну посадку довелося зробити Airbus A320 авіакомпанії Air Astana. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що літак був змушений здійснити аварійну посадку. Причиною стало те, що спрацював датчик відмови реверсу двигуна.

Рейс Airbus A320 здійснив аварійну посадку після того, як спрацював датчик про нього. Перед тим, як літак вимушено приземлився в аеропорту Шереметьєво мобілізували всі оперативні служби.

Раніше повідомлялося, що деякі пасажири літака Sukhoi Superjet-100 були просто приречені. Зокрема, за інформацією правоохоронців, у пасажирів, які сиділи в хвості літака практично не було шансів вижити. Як відомо, він спалахнув при посадці в аеропорту "Шереметьєво". Про це свідчить положення тіл багатьох з них, повідомляють россСМИ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, літак Superjet 100 Аерофлоту зустрічали з пожежниками, що сталося на борту.

Як повідомляв Знай. ua, російська ведуча Малишева розповіла, як одягнутися, щоб повільніше горіти в авіакатастрофі.

Знай. ua писав, що фатальні прорахунки рятувальників та інші скандальні подробиці НП в Шереметьєво.