Учасник чемпіонату Німеччини з ралі німець Кай Гюнтер з команди Renault помер у віці 48 років після події під час проходження траси. Про це в п'ятницю повідомило німецьке видання Focus. Наголошується, що автомобіль Гюнтера врізався в дерево під час етапу в місті Цвіккау.

Штурман Гюнтера, Себастьян Уокер, був доставлений в лікарню з серйозними травмами. Про його стан на даний момент не повідомляється. Зазначається, що інші учасники ралі не постраждали.

Організатори ралі опублікували заяву, в якій підтвердили загибель Гюнтера і висловили глибокі співчуття рідним і близьким потерпілих. Подальші заїзди етапу були скасовані.

Нагадаємо, документальна стрічка про легенду Формули-1 Михаэле Шумахера вийде в кінці 2019 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фільм зняли у співпраці з сім'єю гонщика і в ній буде інтерв'ю з батьком Шумахера, дружиною і дітьми.

В даний момент Шумахер лікується після того, як отримав серйозну травму голови під час катання на лижах в 2013 році.

Сім'я легендарного гонщика не розкриває подробиці того, як зараз себе почуває Шумахер. Наголошується, що цілком можливо, в стрічці покажуть деталі його нинішнє життя.

Варто нагадати, що син легендарного автогонщика Міхаеля Шумахера Мік дебютував за кермом боліда "Формули-1" на тестах у Бахрейні.

Варто відзначити, що за кермом автомобіля команди Ferrari він вже встановлює досить непогані результати заїздів. Відомо, що за всю свою поки що маленьку кар'єру Мік Шумахер вже встиг стати учасником гоночної академії Ferrari.

Зазначимо, у Франції помер легендарний перукар Патрік Алес (справжнє ім'я - Хесус Гонсалес). В історії світової моди він залишиться як першовідкривач процесу укладання вологого волосся з одночасною сушкою їх феном. Він також був піонером у розробці засобів по догляду за волоссям на рослинній основі.
Нагадаємо, помер чоловік з найромантичнішої пари на планеті.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер директор Mercedes AMG і автогонщик Нікі Лауда

Також Знай.uа писав пішла з життя легендарна телеведуча Нен Вінтон