У Таїланді на південнокорейському судні KMTC Hongkong стався вибух контейнера. У ньому, як повідомляється, перевозили отрутохімікати.

Про це повідомляє компанія Trade Expeditors USA на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Вибух прогримів у суботу вранці, 25 травня. Після цього на судні KMTC Hongkong зайнялася пожежа. На лайнері, де стався інцидент, перевозили хімічний гіпохлорит кальцію. В результаті пожежі щонайменше 130 людей доставили в лікарню з опіками та скаргами на подразнення очей і горла.

Місцева влада оголосила регіон небезпечною зоною для перебування через токсичні речовини, які потрапили в повітря. Даних про загиблих немає. На місці працюють пожежники та рятувальники.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, жахливий вибух відправив у повітря пекарню, багато постраждалих: перші фото з місця катастрофи.