На заводі Свєрдлова у Дзержинську, що в Росії, прогримів потужний вибух. На місці працюють пожежники та рятувальники.

Інцидент стався в суботу, 1 червня, повідомляють місцеві ЗМІ.

Ударна хвиля після вибуху була такої сили, що у помешканнях людей повибивало вікна. Поки невідомо, що стало причиною вибуху. Також немає точної інформації про постраждалих. У регіональному управлінні МНС повідомляють, що інформація перевіряється.

Вдалося зафіксувати перші секунди після вибуху на заводі в Дзержинську. За уточненою інформацією, всього вибухів було три. Попередньо, це був тротил.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підприємство займається виробництвом вибухових речовин для армії. "Завод імені Я. М. Свердлова" — єдиний в Росії виробник октогену та гексогену.

Нагадаємо, в порту міста Сєвєроморськ (Росія) спалахнула пожежа на десантному кораблі Північного флоту "Митрофан Москаленко".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", палаючий Boeing падав прямо на голови місцевим жителям.

Також "Знай.ua" писав про те, що на популярному курорті прогримів потужний вибух, безліч поранених.