У 2020 році заплановані Олімпійські ігри, які відбудуться у Токіо. Росія може не взяти у них участь. Існує ймовірність, що країну відсторонять через допінговий скандал.

Про це повідомляє видання The Sunday Times з посиланням на власні джерела.

У центрі гучного скандалу опинився російський легкоатлет, чемпіон світу зі стрибків у висоту в закритих приміщеннях Данило Лисенко. У 2018 році він пропустив допінг-тести. Після цього спортсмен надав підроблені документи, згідно з якими був хворий і не міг з'явитися на перевірки. Зараз його підозрюють у неправдивих свідчення про своє місцеперебування на час їх проведення.

Данило Лисенко

Припускають, що високопосадовці з Федерації легкої атлетики РФ могли вступити в змову заради того, аби Лисенко уникнув тесту на допінг. Нині триває розслідування справи Данила Лисенка. Джерела видання, знайомі з ходом розслідування, повідомили, що адреса клініки, що видала довідку - липова. За вказаною адресою, стверджують вони, розташована зруйнована будівля.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Літні Олімпійські ігри-2020 пройдуть в Токіо
Літні Олімпійські ігри-2020 пройдуть в Токіо

Даний інцидент вже викликає підозру щодо участі РФ в Олімпійських іграх 2020 року. Всеросійська Федерація легкої атлетики (ВФЛА) прокоментувала ситуацію і заявила, що хоче об'єктивного розслідування.

Нагадаємо, Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: судитимуть.

Як повідомляв Знай.uа, легендарний Маркевич поділився планами щодо збірної України: "Дайте пограти".

Також портал Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.