Екстравагантна Меган Маркл дорого обходиться королівській родині. Про це заявив королівський експерт Анжела Левін, а деякі представники британського суспільства не бажають платити додаткові податки на її "легковажність". Як заявила королівський біограф в інтерв'ю The Conservative Woman, витрати у Меган просто колосальні.

Як зазначає авторка книги "Гаррі: Бесіди з принцом", витрати герцогині не були сприйняті схвально.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Я думаю, що Меган в деяких випадках була екстравагантною, що не дуже добре. Відомо, що королева скромна, і деякі представники британського суспільства виступають проти того, щоб частина їх податку пішла на те, що вони вважають легковажністю", - зазначила вона.

Яскравим прикладом є плаття, яке Меган вибрала, щоб сфотографувати із нагоди заручин із принцом Гаррі. Його ціна становить 56 тисяч фунтів стерлінгів (близько 70 775 доларів).

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Іншим прикладом є дитячий душ Меган у Нью-Йорку, який коштує понад 300 тисяч фунтів (майже 378 тисяч доларів).

Цю суму Левін назвала надмірною, особливо для тих, хто називає себе гуманістом.

Меган Маркл
Меган Маркл

Нагадаємо, Томас Маркл дав чергове скандальне інтерв'ю в якому порівняв королівську сім'ю з сектою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл знайшла спосіб закрити рот рідному батьку.

Також "Знай.ua" писав, що батько Меган Маркл наживається на її одруженні – він із задоволенням роздає інтерв'ю різним таблоїдам та отримує за це гроші.