Герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл вперше після пологів з'явилася на публіці. У суботу, 8 червня, вона здійснила свій перший вихід в день офіційного святкування дня народження Єлизавети II.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що подвійне свято у королеви Великобританії бере свій початок з 1748 року. Згідно з сімейними традиціями та історією, Єлизавета II вибрала другу суботу червня для проведення розкішного параду на честь дня свого народження, на який з'їжджається вся королівська родина і люди зі всього світу. Але своє 93-річчя королева відзначала 21 квітня 2019 року.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Молода мама Меган Маркл також зважилася взяти участь у заході. Вона з чоловіком принцом Гаррі, Кейт Міддлтон і Каміллою Паркер-Боулз проїхалася в розкішній кареті у складі параду.

Для свого дебютного виходу після пологів (незважаючи на офіційне представлення королівського первістка 8 травня) Меган Маркл наділу синє плаття, кардиган в тон від Givenchy, прикривши голову стильною капелюшком. В руках жінка тримала маленький клатч, а її вуха прикрашали ніжні діамантові сережки.

Меган Маркл виглядала щасливою і привітно посміхалася всім присутнім на королівському параді. Принц Гаррі супроводжував свою дружину на параді і для важливого сімейного події надів королівську форму.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою квітучу сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі готуються до переїзду.