У Росії затримали журналіста Івана Голунова. Працівники поліції підозрюють його в тому, що він хотів продати наркотичні речовини. Голунов відомий тим, що писав скандальні журналістські розслідування. Лікарі виявили у нього струс головного мозку після затримання.

Про це повідомляє управління МВС РФ по Москві.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голунова оглядали лікарі двох бригад швидкої допомоги. Медики встановили, що у журналіста струс головного мозку, гематома і підозра на перелом ребер. Спочатку в поліції відмовляли в госпіталізації Голунова, який до цього поскаржився на погане самопочуття. Також журналіст заявляв, що його побили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що після довгих умовлянь журналіста доставили в 71-у міську лікарню. Адвокат Голунова розповів, що йому понад добу не давали спати.

Повідомляється, що Іван Голунов йшов на зустріч зі своїм джерелом для нового розслідування. Після цього до нього підійшли правоохоронці та виявили пакетики з порошкоподібною речовиною. Інцидент стався у п'ятницю, 8 червня.

Нагадаємо, поліцейський збив дитину на переході, медики роблять все можливе: деталі ДТП.

Як повідомляв Знай.uа Софіївську площу в Києві оповито густим димом: що відбувається.

Знай.uа писав, Нацкорпус мчить до Одеси: Кернеса і Труханова кинуло в тремтіння.