Прийнято рішення про припинення кримінального переслідування російського журналіста Івана Голунова у зв'язку з недоведеністю його участі у вчиненні злочину. Повідомляється, що сьогодні, 11 червня він буде звільнений з-під домашнього арешту. Про це повідомив у вівторок журналістам глава МВС Володимир Колокольцев, пише РБК.

"За результатами проведення біологічних, криміналістичних, дактилоскопічних генетичних експертиз прийнято рішення про припинення кримінального переслідування громадянина Івана Голунова у зв'язку з недоведеністю його участі у вчиненні злочину. Сьогодні він буде звільнений з-під домашнього арешту, а звинувачення зняті", – пишуть ЗМІ.

Також повідомляється, що поліцейські, які затримали Голунова, відсторонені від роботи на період перевірки.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Журналіст Іван Голунь був затриманий 6 червня в центрі Москви. У поліції заявили, що при обшуку у нього знайшли п'ять пакетів з мефедроном, а при обшуку будинку - більше п'яти грамів кокаїну та електронні ваги. Затримання журналіста викликало широке громадське обурення - за Івана Голунова заступилися не тільки колеги, в тому числі з федеральних телеканалів, але і політики і артисти. Три провідних російських ділових видання "Вєдомості", "Комерсант" і РБК вийшли в понеділок з фразою "Ми Іван Голунь" на першій шпальті. У вівторок до них присоединилсь "Православ'я та світ", телеканал "Дождь", Bell - всього понад 10 видань.

Нагадаємо, поліцейський збив дитину на переході, медики роблять все можливе: деталі ДТП.

Як повідомляв Знай.uа Софіївську площу в Києві оповито густим димом: що відбувається.

Знай.uа писав, Нацкорпус мчить до Одеси: Кернеса і Труханова кинуло в тремтіння.