Зовсім недавно на екрани вийшов серіал "Чорнобиль" від американського каналу HBO, в якому розповідається про катастрофу в радянській Україні 1986 року. Проект з 5 епізодів вже заробив запаморочливий успіх, очоливши список найкращих серіалів всіх часів на думку глядачів. Правда, сподобалося це далеко не всіх.

кадр з фільму "Чорнобиль"
кадр з фільму "Чорнобиль"

Як повідомляється на YouTube каналі "Акценти", успіх "Чорнобиля" не дає спокою Кремлю. У РФ неодноразово заявляли, що багато деталей серіалу перекручено, і лише самі росіяни зможуть зняти дійсно правдиве кіно про трагедію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

22 червня на "Першому каналі" покажуть документальний фільм про аварію на ЧАЕС, де росіянам збираються показати "як було насправді".

Нагадаємо, у Кличко придумали, як заробити на гучному серіалі "Чорнобиль".

Раніше Знай.uа повідомляв, оприлюднили унікальне відео перших годин після вибуху на ЧАЕС.

Також Знай.uа писав, ким були перші ліквідатори Чорнобиля, що стали героями мимоволі.