12 червня в Гонконзі пройшла масова демонстрація проти нового закону про екстрадицію в Китай - на вулиці за різними оцінками вийшли від 300 тисяч до мільйона чоловік.

В знак протесту в місті закрилися десятки підприємств, магазинів і ресторанів. Крім цього демонстрацію підтримали і в інтернеті: два найбільших порносайту припинили свою роботу і повісили повідомлення із закликами вийти на вулиці. про це пише Quartz.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

AVO1 - сайт з азіатським порно, у якого навіть є власний розділ на Pornhub. 12 червня ресурс припинив роботу і закрив доступ до всіх відео, а на головній сторінці залишив послання для користувачів: якщо вони незадоволені змінами, то можуть "знайти відповіді" біля будівлі Законодавчих зборів.

"Робота сайту припинена з 11 червня, якщо вам це не подобається, 12 червня о 11 годині приходьте особисто вирішувати питання про гонгконгском законодавстві", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще один порносайт - ThisAV - повісив повідомлення про протести ще 8 червня, перед першими демонстраціями. Адміністратори закликали користувачів захистити свої права і звернулися до них безпосередньо: "Гонконг вмирає. А ти все ще дрочиш?"

Нагадаємо, дочірня компанія порнографічного сайту Pornhub, сервіс Tube8, вводить винагороди за перегляд порнофільмів. За "роботу" будуть платити криптовалютою.

Як повідомляв портал Знай.ua, порносайт опублікував фільм про Медведєва