Зустріч з прихильниками в Орландо (штат Флорида) стала, як і очікувалося, офіційним початком передвиборної кампанії Дональда Трампа. З промови, яку 45-ї президент США виголосив "ралі", стає зрозуміло, якими будуть акценти в порядку новоявленого кандидата. Головним своїм перевагою ексцентричний політик зробив успіхи в сфері економіки і "несхожість" на вашингтонський істеблішмент. Гаслом кампанії став заклик "Збережемо Америку великою!". Про це він заявив, відкриваючи багатотисячний мітинг своїх прихильників в штаті Флорида, пише ВВС.
Відомо, що головним конкурентом на президентських перегонах буде екс-віце-президент США Джозеф Байден, який також буде балотуватися на виборах-2020.

"Я оголошую перед вами офіційно про старт кампанії по переобранню президентом США на другий термін", - виголосив американський лідер перед прихильниками Орландо.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп закликав своїх прихильників "тримати цю команду на місці" ще чотири роки.

"Ми продовжимо робити Америку великою знову і збережемо її велич. Саме тому сьогодні ввечері я стою перед вами, щоб офіційно розпочати свою кампанію на другий термін на посту президента Сполучених Штатів", - сказав Трамп.

Під час свого виступу Трамп критикував демократів, Хілларі Клінтон, конкурентів у виборчих перегонах, ЗМІ та дворічне розслідування російського втручання у вибори 2016 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Наші радикальні противники-демократи об'єднані ненавистю. Вони хочуть знищити нас, вони хочуть знищити нашу країну, якою ми її знаємо. Це неприпустимо, цього не буде", - додав він.

Разом з президентом на мітингу була перша леді Меланія Трамп, віце-президент Майк Пенс і представники адміністрації і сенатора від Флориди.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber!Приєднуйтесь!

"Повернулися робочі місця, повернулася впевненість у собі, і, завдяки керівництву президента Дональда Трампа, повернулася і Америка. Ми тільки починаємо", - зазначив під час свого виступу Пенс.

Нагадаємо, зустріч Зеленського з Трампом: у Білому Домі зробили важливу заяву.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.