Одномоторний літак протаранив житловий будинок у Хоуп-Міллсі в штаті Північна Кароліна. Як повідомляють американські ЗМІ, інцидент стався у ніч на 28 червня.

У результаті трагедії двоє людей загинуло, а ще один опинився на лікарняному ліжку з серйозним пораненням. Як уточнюється в поліції, в аварії не змогли вижити пілот і один людей, що знаходилися в будинку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причина аварії з'ясовується слідством, але відомо, що літак не зміг набрати потрібну висоту і врізався в будинок у декількох кілометрах від злітної смуги. У результаті аварії будівлю повністю зруйновано.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом спалахнув поїзд.

Раніше Знай.ua повідомляв, у ніч на четвер на Дарницькому шосе Києва, біля повороту на вулицю Березняківську сталася смертельна аварія за участю пішохода.

Також Знай.ua писав, бомба вибухнула на німецькому ячменному полі наподалік від міста Альбах, що в Фернвальді. Експерти опублікували знімок кратера, який з'явився після вибуху снаряду.