До королівської родини Великобританії прикована увага всього світу. Люди слідкують практично за кожним їх кроком. Зокрема, найбільшою популярністю користуються герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон та принц Вільям, а також герцоги Сассексі - Меган Маркл та принц Гаррі.

До одруження з Гаррі Меган Маркл активно будувала свою акторську кар'єру. А, як відомо, стандарти Голлівуду безжальні й вимагають чимало жертв. Так, у мережі спливли фото Маркл, які підтверджують те, що вона робила пластичну операцію. Мова йде про збільшення грудей.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сама Меган жодного разу не коментувала ці фото. Однак на світлинах, які були зроблені пізніше, яскраво видно те, що розмір грудей герцогині Сассекської значно зменшився.

Ймовірно, Меган Маркл зробила операцію по видаленню грудних імплантів. Причини такого рішення можуть бути різними. Зазначимо, що вже багато Голлівудських зірок позбавилося величезних грудей, які вони отримали внаслідок пластики. Серед них Памела Андерсон, Шерон Осборн, Кріс Дженнер, Брітні Спірс.

Грудні імпланти викликають безліч хвороб: від постійної втоми до втрати пам'яті. Згідно зі спостереженнями лікарів, проблеми зі здоров'ям виникають поступово й жінки рідко пов'язують їх зі зробленою раніше операцією. Це могло стати однією із причин, чому Меган Маркл видалила імпланти.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл довела британців до сказу своїми примхами: скоро Великобританія стане Угандою.

Також Знай.ua писав, що Меган Маркл зруйнувала життя власному братові і позбавила його даху над головою.