Екс-президент США Джиммі Картер закидає Дональду Трампу неспроможність засудити втручання Кремля у минулі президентські вибори.

95-річний Джиммі Картер виступив із нищівною для чинного американського лідера промовою.

Під час зустрічі з Путіним на саміті G20 в Осаці Трамп на камери жартував про російське втручання. Картера цей гумор відверто розлютив, та й не тільки його. Колишній лідер США засудив Трампа за нездатність засудити втручання Кремля у минулі президентські вибори.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Немає сумнівів, що росіяни втручались в наші вибори. Якби це втручання розслідували як годиться, я певен, що довели б, що Трамп насправді не виграв виборів у 2016 році. Він зайняв Білий Дім лише завдяки російській допомозі", - різко і правдиво зазначив Джиммі Картер .

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Як відомо, зустріч Трампа з Путіним привернула особливу увагу ЗМІ, але не стала головною темою саміту G20. На зустрічі обговорювалися найбільш гострі міжнародні проблеми - ядерна безпека, угода з Іраном і зміни клімату.

Нагадаємо, ображений Путін розкрив деталі зустрічі з Трампом: мета — українські моряки.

Раніше Знай.ua повідомляв, Трамп цинічно познущався над відомою письменницею.

Також Знай.ua писав, що Трамп залишився в повному екстазі після зустрічі з Сі Цзіньпін: "Навіть краще, ніж я припускав".